Huonoin Vatsatreeni – Vältä Tätä Jos Haluat Seksikkäät Vatsalihakset

Monia vuosia sitten olin kiertävä personal trainer Lohjalla ja pääkaupunkiseudulla, eli kävin asiakkaiden kotona treenauttamassa heitä. Silloin näin hyvin miten ihmiset elivät ja mitä kuntosalihärveleitä heillä oli kotonaan.

Puhutaan vuosista 2009 ja 2010. Tämä oli aikakautta, jolloin TV-shop oli vielä äärimmäisen suosittua. Sieltä oli helppo tilata jos jonkinlaista tuotetta kotiinsa.

Kesällä 2009 olin uuden asiakkaani kotona ensimmäistä kertaa ja hän halusi ehdottomasti esitellä kotiaan minulle.

Kiertelimme läpi suurta omakotitaloa ja tulimme huoneeseen, jota hän kutsui ”varastoksi”. Kurkkasin huoneeseen ja näin yhdellä seinustalla TV-Shopin Ab Coasterin.

Muistatko vielä tämän ja ne muut höpöhöpölaitteet 90- ja 2000-luvuilta?

Silloin näitä laitteita mainostettiin kovilla myyntipuheilla. Niiden piti korvata kuntosalit kokonaan ja niiden piti olla täydellinen ratkaisu täydelliselle keskivartalolle.

Saisit litteän ja tiukan vatsan vain istumalla laitteessa, samalla vähän keinutat itseäsi ja tulosta tulee! Samalla voit vaikka katsoa telkkaria.

Erittäin ovelat mainokset houkuttelivat ihmisiä ostamaan tuotteita näyttämällä kaunista naista tai miestä treenaamassa. Luotiin mielikuva, että tiukkaa vatsaa saadaan aikaiseksi todella helposti. Totuus oli siinä, että mallit eivät koskaan käyttäneet näitä härveleitä oikeassa elämässään. He tekivät keskivartalonsa iskuun ihan toisenlaisilla menetelmillä. He tekivät OIKEITA treenejä ja söivät OIKEIN.

Noh, siinä se Ab Coaster oli edessäni ja oli kerännyt melkoisen pölykerroksen. Sitä ei ollut kuulemma käytetty vuosiin, joten se oli ollut turha ostos ja rahat menivät hukkaan.

Tai jos sitä käytettäisiinkin jatkuvasti, se ei kuitenkaan toisi sellaisia tuloksia mitä asiakkaani halusivat. Näiden härvelien avulla EI yksinkertaisesti saavuteta mitään merkittäviä tuloksia, ne luodaan ihan toisella tavalla.

Päätin kokeilla…

Vitsin vuoksi päätin itse kokeilla asiakkaani ”Ab Coasteria”. Pitää sanoa, etten ole huonompaa vatsatreeniä tehnyt koskaan. Pilipalihärveli ei tuntunut lainkaan keskivartalossani vaikka miten heiluin laitteessa.

Tarinani pointti on siinä, että Suomessakin on edelleen satoja ihmisiä, jotka lankeavat näiden mainosten uhreiksi joka päivä. Uusi laite lupaa aina uudet ja kovemmat tulokset kuin edelliset. Näitä tulee loputtomasti markkinoille, koska ihmiset ostavat.

Miten keskivartaloa treenataan oikein?

1. Se vaatii OIKEITA treenejä. Sellaisia, jotka haastavat koko kehoasi ja liikuttavat monta niveliä kerralla. Nämä stimuloivat eniten rasvanpolttoa sekä nostavat aineenvaihduntaasi. Ne ovat niitä treenejä, jotka polttavat rasvaa pitkällä tähtäimellä. Katso meidän mallitreenit esimerkiksi tästä.

2. Se vaatii OIKEAN polttoaineen syömistä. Ei mitään pikadieettejä, nälkiintymistä, kitumista tai prosessoitua ruokaa. Vaan ravintotiheää, luonnollista ja ravitsevaa ruokaa, joka RUOKKII kehoasi. Lisää nämä 4 vihannesta esimerkiksi ruokavalioosi, jotka taistelevat vatsarasvaa vastaan luonnollisesti.

3. Se vaatii MOTIVAATIOTA saavuttaaksesi tavoitteesi. Motivaation avulla luot toimivat rutiinit arkeesi, puhutaan sitten ravinnosta tai treenistä.

Jos tarvitset ravintoon apua ja sinulla ei ole vielä kopiota kirjastani, kerron totuuden ravinnosta tiukkojen vatsalihasten takana – Rasvanpolttokeittiö.

Ruuasta puheenollen, vatsani huutaa ruokaa. Mitä syön lounaaksi tänään?

  • heinällä ruokittua naudan lihaa 300g, 10%
  • 1 avokado
  • 3kpl vapaasti laiduntavia ja soijattomia kananmunia
  • tuopillinen raakamaitoa
  • jälkiruuaksi kupillinen mustikoita ja 1rkl hunajaa

Kylläisyys on taattu! Kerron näistä kaikista kirjassani ja miksi sinun tulisi myös poistaa sokeri sekä kasviöljyt ruokavaliostasi.

Kuullaan lisää seuraavassa artikkelissa.

Muista! Älä ole rasvatehdas, vaan rasvanpolttokone!

Markku – Personal Trainer