Mitkä ovat 4 Uniikkia Vihannesta Jotka Polttavat Rasvaa Keskivartalosta?

Voisin lyödä vetoa, ettet tiennyt että olemassa on tietty luokka vihanneksia, jotka sisältävät erittäin ainutlaatuisia ravinteita, jotka auttavat taistelemaan sitkeää vatsarasvaa vastaan.

Ota hyvä asento ja kuppi kahvia, minä selitän mitä ne ovat ja miksi ne auttavat sinua polttamaan rasvaa pois keskivartalostasi…

Kemikaalit Jotka Sitovat Rasvan Kehoosi

Et ehkä ole koskaan kuullut, että ympäristössämme ja ravinnossamme olevat kemikaalit, kuten torjunta-aineet, säilöntäaineet, ilmansaasteet, veden epäpuhtaudet, kodin puhdistusaineet, muovit, matot, kosmetiikka, peitot jne voivat reagoida kehosi horminen kanssa negatiivisesti ja saada kehosi varastoimaan rasvaa.

Näitä haitallisia kemikaaleja kutsutaan ksenoestrogeeneiksi.

Ksenoestrogeenit ovat kemikaaleja, joille altistut (näitä on vaikea välttää nykymaailmassa) ja joilla on estrogeeninen vaikutus kehossasi. Liiallinen altistuminen voi aiheuttaa hormonitasapainon häiriöitä sekä miehille että naisille.

Nämä kemikaalit voivat stimuloida kehoasi varastoimaan enemmän rasvaa sekä aiheuttaa muitakin ongelmia (mukaan lukien syöpäriskit pitkällä aikavälillä).

Tässä Kohtaa Tämä Tietty Vihannesluokka On Hyödyllinen

Olen vuosia lisännyt personal trainerin asiakkaideni ravintovalmennukseen ristikukkaisia vihanneksia auttamaan poistamaan rasvaa kehosta sekä palauttamaan hormonitoimintaa.

Nämä 4 uniikkia ristikukkaista vihannesta: parsakaali, kukkakaali, ruusukaali ja lehtikaali sisältävät hyvin erityisiä ja ainutlaatuisia ravinteita, kuten indoli-3-karbinolia (I3C), jotka auttavat taistelemaan näitä estrogeeniyhdisteitä vastaan.

Ristikukkaiset vihannekset ovat yksi lisäase taistelussa vatsarasvaa vastaan. Joten sen puoleen äitisi ohje syödä enemmän parsaa ja kukkakaalia oli oikein.

Personal trainer asiakkaideni suosikki on ollut yleensä ruusukaali ja parsa. Ruusukaali valmistetaan uunissa, eli halkaise ne veitsellä ensin ja poista kanta. Sen jälkeen 170 astetta ja uunipellillä noin 15-20min, kunnes saavat hieman väriä. Voit vielä lorauttaa päälle oliiviöljyä ennen uunitusta. Lopulta ripaus suolaa päälle.

Parsakaalin valmistuksessa suosituin tapa on ollut höyryttää. Eli leikkaa kukinnot irti toisistaan, halkaise ne ja laita höyrytyskattilaan. Noin 10 min ja ne ovat valmiita. Suolaa ja ripaus voita päälle.

Mutta VARO…

Olen huomannut, että olemassa on ainakin 23 todella suosittua ruokaa, joita useimmat ihmiset pitävät virheellisesti ”terveellisinä”. Nämä rasvoittavat sinua erittäin voimakkaasti ja aiheuttavat metabolisia sairauksia.

Mainitsen esimerkkinä runsaasti prosessoidut KASVIÖLJYT, joita sinun ei pitäisi koskaan käyttää!

Lue lisää näistä 23 ruuasta täältä: