Syötkö näitä ruokia, jotka HAITTAAVAT verensokeriasi ja vanhentavat niveliäsi sekä ihoasi nopeammin? Näistä joitain markkinoidaan sinulle valheellisesti ”terveellisinä” suurten valmistajien puolesta. Minimoi nämä ravinnossasi ja näytä 5-10 vuotta nuoremmalta.

Kehossasi tapahtuu kaikenlaisia kemiallisia reaktioita, johtuen ravinnosta jonka juuri söit. Jotkut ruuat vanhentavat sinua NOPEAMMIN ja jotkut ruuat taistelevat vanhentumista vastaan.

Jos syöt vääriä ruokia jatkuvasti, voit näyttää ja tuntea olosi vähintään 10 vuotta todellista ikääsi vanhemmalta. Mutta jos syöt oikeita ruokia, ajan myötä voita alkaa näyttämään 5-10 vuotta nuoremmalta.

Kolme kehossasi tapahtuvaa prosessia, joilla on MERKITTÄVÄ vaikutus ikääntymisen nopeuteen, kutsutaan ”glykaatioksi”, ”tulehdukseksi” ja ”hapettumiseksi”.

Kun puhumme ikääntymisestä, emme tarkoita vain rypyistä ihollasi tai kuinka paksut hiuksesi ovat… puhumme myös tekijöistä, joita et näe, tyyliin kuinka hyvin elimesi toimivat.

Olet varmaan samaa mieltä, että tämä on paljon tärkeämpää kuin pelkkä ulkonäkösi…

Tämän artikkelin otsikon perusteella olet saattanut arvata, että puhun jälleen sokerista ja transrasvoista. Me kaikki tiedämme, että ne ovat huonoja terveydellesi, mutta haluan tässä artikkelissa tuoda esiin toisen ruuan, joka vanehntaa kehoasi normaalia nopeammin… ja se on sellainen, mikä saattaa tulla yllätyksenä sinulle.

Nostetaan kissa pöydälle, näytän sinulle kuinka ikääntymisvauhtisi voi olla suoraan yhteydessä elintarvikkeisiin, joita saatat syödä päivittäin. Kerron myös miten voit suojata itsesi.

Numero #1 HUONOIN ruoka joka vanhentaa sinua nopeiten:

Vehnäpohjaiset ruoat (kyllä, jopa ”täysjyvävehnä”)

Ennen kuin kerron sinulle, miksi vehnä voi nopeuttaa kehosi ikääntymisprosessia, selvennetään muutama yksinkertainen biokemia kehossasi…

Tämä käsittelee ”glykaatiota” kehossasi ja aineita, joita kutsutaan Advanced Glycation End Products eli AGE:iksi, suomennos kuuluu Kehittyneet Glykaation Lopputuotteet. Nämä pikku perkeleet nopeuttavat kehosi ikääntymisprosessia, mukaan lukien elimet, nivelet ja tietysti se ryppyinen iho.

Mikä on yksi suurimmista tekijöistä, jotka lisäävät AGE:iden tuotantoa kehossasi? Tämä saattaa yllättää sinut, mutta korkea verensokeri lisää ajan myötä runsaasti ikääntymistä kiihdyttäviä AGE-lukuja kehossasi. Juuri tästä syystä tyypin 2 diabeetikot näyttävät usein ikäistään vanhemmilta.

Palataanpa takaisin täysjyvään ja miten se liittyy tähän…

Yksi vähän tunnettu tosiasia, joka aina peitetään jättimäisten elintarvikeyritysten massiivisilla markkinointikampanjoilla, jotka haluavat sinun uskovan, että ”täysjyvä” on terveellistä sinulle… mutta tosiasia on, että vehnä sisältää hyvin epätavallisen tyyppisiä hiilihydraatteja, joita ei löydy muista elintarvikkeista. Tätä kutsutaan amylopektiini-A:ksi, jonka on joissakin testeissä havaittu nostavan verensokerisi korkeammalle jopa kuin puhdas sokeri.

Itse asiassa amylopektiini-A vehnästä nostaa verensokeria ENEMMÄN kuin melkein mikään muu hiilihydraattilähde maan päällä perustuen tutkimuksissa dokumentoituihin verensokerivastetesteihin.

Tämä tarkoittaa, että vehnäpohjaiset ruoat, kuten leivät, sämpylät, murot, muffinit ja muut leivonnaiset, aiheuttavat usein PALJON korkeampia verensokeritasoja kuin useimmat muut hiilihydraattilähteet

Mitä korkeampi keskimääräinen verensokerisi on ajan mittaan, sitä enemmän AGE:ita muodostuu kehossasi, mikä saa sinut ikääntymään NOPEAMMIN.

Entäs gluteeni, joka on toinen vehnässä esiintyvä yhdiste? Se puolestaan voi aiheuttaa tulehdusta ruuansulatusjärjestelmässäsi ja aiheuttaa myös vaikka mitä haittaa kehossasi. Nyt sinulla on jo kaksi syytä heivata vehnä pois ruokavaliostasi. Kehosi kiittää sinua tästä ikääntymällä hitaammin ja näyttämällä nuoremmalta!

Ja aika usein myös kehosi rasvaprosentti laskee, kun vähennät vehnää ja sitä kautta tulehduksia kehostasi. Se on kiva bonus siihen päälle.

Mutta on vielä yksi ongelma vehnäpohjaisten ruokien ja ikääntymisen kanssa…

Paistetut vehnätuotteet sisältävät syöpää aiheuttavia kemikaaleja, joita kutsutaan akryyliamideiksi. Näitä muodostuu leipien, murojen, muffinien ruskistettuun osaan. Nämä syöpää aiheuttavat akryyliamidit on tutkimuksissa yhdistetty mahdolliseen lisääntyneeseen syöpäriskiin ja ikääntymisen kiihtymiseen. Huomaa, että akryyliamideja löytyy korkeina määrinä myös muissa ruskistetuissa hiilihydraattilähteissä, kuten ranskalaisissa ja vastaavissa.

Mutta älä kuitenkaan huoli… On temppu, jolla voit suojautua näiltä syöpää aiheuttavilta akryyliamideilta. Se on sellaisten elintarvikkeiden syömistä, jotka TORJUVAT näiden ilkeiden kemikaalien aiheuttamia vahinkoja.

Varo näitä ruokia, jotka vauhdittavat kehosi nopeaa ikääntymistä. Ne ovat soijaöljy ja muut kasviöljyt, jotka ovat ladattu täyteen prosessoitua haitallista rasvaa. Vältä myös sokerilla kyllästettyjä elintarvikkeita, kuten kakut, karkit ja limsat.

Torju kemikaalit tästä!

Aloita syömään sellaista ravintoa, joka nuorentaa sinua! Se auttaa pudottamaan painoasi, korjaamaan hormonisi ja estä diabeteksen syntyminen kehossasi. Aloita tänään.