Henkilökohtainen laihdutusvalmennus

8 VIIKON MÄKISTARTTI – henkilökohtainen painonpudotusohjelma, joka tekee kehostasi rasvanpolttokoneen.

haluan tietää lisää

8 viikon mäkistartti

Oletko valmis laihduttamaan – tällä kertaa nopeasti ja pysyvästi – mutta et ole varma mistä aloittaa? Mikä toimii sinulle kun katsot kaikkea sekavaa informaatiota laihdutuksesta – lautasmallia, 6 ateriaa päivässä, ketoa, runsaasti hiilihydraattia, vähän hiilihydraattia, paastoa, paleo, atkins, zone ja muita vastaavia?

Oletko sinäkin kyllästynyt tähän sekavaan informaatiotulvaan?

Haluat valmentajan, joka ratkaisee ongelmasi ja auttaa sinua pudottamaan 10 kiloa seuraavien viikkojen aikana?

Haluat pitää rasvan poissa pysyvästi ja näyttää upealta kaikissa vaatteissasi?

8 Viikon Mäkistartti on henkilökohtainen painonpudotusohjelma, joka tarjoaa kaiken mitä tarvitset laihdutukseen. 8 viikon jälkeen näytät ja tunnet kuin 20 vuotta sitten.

Tämän ohjelman tarkoituksena on muuttaa kehosi nopeasti tehokkaaksi rasvanpolttokoneeksi.

Asiakkaitani Ennen Ja Jälkeen

Varaa konsultaatio

mitä saat tässä valmennuksessa

Henkilökohtainen ja räätälöity laihdutussuunnitelma, joka mukautuu elämäntyyliisi.

Viikottaiset palaverit etänä tai paikan päällä kanssani 8 viikon ajana. Nämä auttavat sinua eteenpäin, pitävät sinut motivoituneena ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Pääsy materiaaliin, joka kattaa kaiken elämäntyylin vaihtamisesta. Koskee ravintoa, unta, lepoa ja liikkumista.

t

Tuki 24/7, vastaan kaikkiin kysymyksiisi hyvin nopeasti. Opit myös muiden kokemuksista lisää, jotka ovat pudottaneet menestyksekkäästi 10 kiloa tai enemmän.

Saat reseptit ja kauppalistat, jotka ovat erittäin helppoja ja nopeita tehdä kiireisen arjen keskellä. Näiden avulla muutat keskivartalosi, pudotat painoa ja voit paremmin.

miten saavutat tavoitteesi 8 viikossa

Henkilökohtaisena valmentajanasi tuen sinua jokaisessa vaiheessa. Valmennan sinua muuttamaan elämäntyyliäsi vaiheittain, et joudu koskaan yksin selvittämään asioita.

Laihdutusvalmentajan avulla saat selville mitä osia ruokavaliostasi pitää muuttaa kestävän painonpudotuksen edistämiseksi. Samalla autan sinua liikkumaan laadukkaammin, josta on enemmän hyötyä muutoksessasi.

BONUS

Valmistautuminen

Tällä viikolla teet ruokapäiväkirjan sekä aikataulusuunnitelman. Vastaustesi perusteella luon räätälöidyn aineenvaihduntaa tehostavan rutiinin, joka laittaa rasvanpolton käyntiin heti kun heräät. Tapaamme etänä tai paikan päällä, jotta saamme selvitettyä tavoitteesi,  etenemissuunnitelmasi sekä otat ensimmäiset askeleesi kohti tiukkaa keskivartaloa.

VIIKOT 1-2

Rasvanpoltto

Viikoilla 1 ja 2 näytän sinulle, kuinka pääset eroon sokerista ja muutat kehosi rasvaa polttavaksi uuniksi ravinnon avulla. Aloitamme tarkastelemalla ruokavaliosi perusteita ja käytämme ruokia, joista jo pidät. Henkilökohtaisen valmentajan avulla huomaat, mitkä osat ruokavaliostasi pitää muuttaa ja mitä voidaan jättää painonpudotuksen edistämiseksi.

VIIKOT 3-4

Aineenvaihdunnan boosti

Viikoilla 3 ja 4 näytän sinulle, kuinka voit kiihdyttää aineenvaihduntaasi syömällä LISÄÄ. Miten valmistat nopeita ja herkullisia aterioita, jotka muuttavat kehoasi ja pitävät sinut kylläisenä jatkuvasti. Järjestämme samalla aikatauluasi uudelleen vastaamaan paremmin kiireistä arkeasi.

VIIKOT 5-6

Kontrolli syömisestä

Viikoilla 5 ja 6 opit lähestymään jokaista ateriaa polttoaineena, eikä niinkään ”lohturuokana”. Huomaat pitäväsi ravinnosta, tunnnet olosi energiseksi ja nukut paremmin. Siirrämme sokerinhimosi luonnolliseen ruokaan. Opetan sinulle uutta ajattelutapaa, jonka avulla saat kestävät käytännöt syömiseen.

VIIKOT 7-8

elämäntyylin vahvistaminen

Viikot 7 ja 8 keskittyvät uuden elämäntyylisi vahvistamiseen. Nopeutat painonpudotustasi keskittymällä tulevaisuuteesi ja miten estät kokonaan epäterveelliset ruokailutottumukset. Näytän sinulle myös miten voit sisällyttää kiireiseen arkeesi erittäin tehokkaita ja nopeita harjoituksia, jotka säästävät aikaasi.

Varaa konsultaatio

"Miten tämä toimii?"

Käytämme metodia, jolla luomme kehollesi otolliset olosuhteet polttaa rasvaa. Keskitymme nostamaan ravintotiheyttä, jonka avulla kylläisyys saavutetaan nopeammin. Tämä johtaa sokerinhimon poistumiseen ja voit yksinkertaisesti paremmin. Näytämme sinulle kuinka sokerista pääsee eroon lopullisesti. Samaan aikaan olosi on tyytyväinen ja pidät syömästäsi ravinnosta. Liikut tehokkaasti arjen keskellä ilman tunteja kuntosalilla, tällä boostaat muutostasi.

"Mihin Mäkistartin teho perustuu?"

Mäkistartti perustuu tieteelliseen tutkimukseen ja käytännöstä saatuihin tuloksiin. Kaikki on tasapainotettu luomaan keholle balanssi, jonka avulla saavutetaan metabolinen hyvinvointi. Kun keho on balanssissa, se suostuu luovuttamaan ylimääräistä rasvakudosta paljon helpommin  pois kuin kitumalla nälässä.

"Onko tämä räätälöity minulle?"

Valmennus eteenee vaiheittain, joka lisää nopeasti rasvanpolttoa ja pitää samalla ylimääräisen poissa. Valmennus perustuu testattuun ja todistettuun painonpudotusjärjestelmään, jonka loin henkilökohtaisesti. Olen laihduttanut tällä 10-50 kiloa riippuen henkilöistä ja tavoitteista. Valmennus räätälöidään jokaiselle.

ilmoittaudu mukaan ja kadota 10kg

Opit pelisuunnitelman, jolla pudotat kaksi tai kolme vaatekokoa ilman nälkää.

Opit tietämään mitä ruokia ihmiset pitävät ”terveellisenä”, mutta aiheuttavat VAHINKOA aineenvaihdunnallesi ja LISÄÄVÄT rasvaa kehossasi.

Opit totuuden ravinnosta, jota valmistajat EIVÄT halua sinun missään nimessä tietävän.

Hankkiudut eroon KAIKESTA mitä elintarvikeyritykset sanovat ”terveysruuaksi” ja alat syömään oikeaa ruokaa. Tämä muutos auttaa sinua polttamaan rasvaa, korjaa hormonisi, ehkäisee diabeteksen ja auttaa sinua nuortumaan vuosikymmeniä.

Opit liikkumaan nopeasti ja tehokkaasti arjen keskellä.

Tämä on 8 VIIKON MÄKISTARTIN sisältö.

kyllä, haluan tietää lisää