Henkilökohtainen elämäntapavalmennus

6 KUUKAUDEN MUUTOSVALMENNUS – henkilökohtainen valmennus, jonka avulla muutat elämäntyylisi pysyvästi.

kyllä, haluan tietää lisää

6 kuukauden muutosvalmennus

Oletko kyllästynyt tunteeseen, että painon pudottaminen ja ylimääräisen pitäminen poissa ovat MAHDOTTOMIA? Unohda monimutkaiset jojo-dieetit, jotka vain tuhlaavat aikaasi. Tarvitset pysyvän ratkaisun.

Minun 6kk Muutosvalmennus on ainoa online-painonpudotus- ja elämäntapavalmennus, joka ohjaa sinua pysyviin tuloksiin. Minä rakennan ajattelusi ravinnosta ja liikkumisesta kokonaan uusiksi. Nostan itseluottamustasi, jotta saavutat sen vartalon josta olet aina unelmoinut.

Yhdessä vietetyn valmennuksen jälkeen näytät ja tunnet olosi terveemmältä sekä kevyemmältä. Samalla sinulla on kaikki tietotaito ja työkalut, joita tarvitset elääksesi unemiesi kehossasi.

Tämä valmennus tähtää elämänpituiseen ratkaisuun.

Asiakkaitani Ennen Ja Jälkeen

Varaa konsultaatio

mitä saat tässä valmennuksessa

Pidän sinut vastuussa valinnoistasi ja valmennan sinua tavoitteiden saavuttamiseksi. Kuukausittaiset tavoitekeskustelut kanssani, auttavat sinua pitämään tähtäimesi jatkuvasti tavoitteessasi. Olet koko ajan oikealla tiellä ja ohjaan sinua henkilökohtaisesti tekemään oikeat valinnat.

Käytännössä testattu ja sinulle räätälöity ravintomalli, jota on helppo soveltaa arjessasi. Olet aina kylläinen, et näe koskaan nälkää ja voit uskomattoman hyvin. Syöt oikeaa ruokaa, jolla poltat rasvaa uskomattoman tehokkaasti ja vähennät turvotusta sekä ehkäiset metaboliset sairaudet.

Pääsy materiaaliin, joka kattaa kaiken elämäntyylin vaihtamisesta pysyvästi. Koskee ravintoa, unta, lepoa ja liikkumista.

t

Tuki 24/7, vastaan kaikkiin kysymyksiisi hyvin nopeasti. Opit myös muiden kokemuksista lisää, jotka ovat pudottaneet menestyksekkäästi 20 kiloa tai enemmän.

Täydellinen suunnitelma, jolla pysyt unelmiesi kehossa ja vaatteissa koko loppuelämäsi.

miten saavutat tavoitteesi puolessa vuodessa

Henkilökohtaisena valmentajanasi tuen sinua jokaisessa vaiheessa.  Varmistan, että tähtäimesi ovat jatkuvasti oikeassa maalissa. Saat minulta työntöapua, jos ajaudut umpikujaan.

Poistan stressin syömisestäsi antamalla sinulle helpon ja luonnollisen tavan lähestyä ravintoasi. Puolen vuoden päästä olet säästänyt järjettömän määrän rahaa ja aikaa ruuanlaitosta.

Tärkeintä on, että olet saavuttanut valmennuksen jälkeen elinikäisen ja pysyvän painonpudotuksen.

KUUKAUDET 1-2

Rasvanpoltto

Ensimmäiset kaksi kuukautta asettavat suunnan uudelle elämäntyylillesi. Teet muutoksia kaikkeen elämässäsi, jotka mahdollistavat pysyvän painonpudotuksen. Kyseessä on sinun elämäsi.

Keskustelen kanssasi lopullisista tavoitteistasi ja asetamme sopivat välitavoitteet. Näiden avulla varmistan sinun onnistumisen.

KUUKAUDET 3-4

Vastuu

Kun lähestymme toimeksiannon puoliväliä, jatkamme tavoitteidesi selventämistä. Tapaamme kuukausittain varmistaaksemme, että olemme oikealla tiellä ja tarvitsemmeko muutoksia. Varmistan, että viimeinen sysäys painonpudotustavoitteellesi on mahdollisimman helppoa resepteillä, treeneillä, sähköpostilla ja teksteillä, jotka ovat räätälöity sinulle.

KUUKAUDET 5-6

PYSYVÄ RATKAISU

Matkamme tässä vaiheessa voit nähdä maalin häämöttävän. Painosi on normaali, turvotus on kadonnut, et tunne enää väsymystä. Tapaamme edelleen joka kuukausi keskustellaksemme edistymisestäsi ja teemme viimeisiä hienosäätöjä. Varmistan, että tiedät sekä ymmärrät Muutosvalmennuksen sisällön, jotta painonpudotuksesi olisi pysyvä valmennuksen jälkeen.

Varaa konsultaatio

"Miten tämä toimii?"

Käytämme metodia, jolla luomme kehollesi otolliset olosuhteet polttaa rasvaa. Keskitymme nostamaan ravintotiheyttä, jonka avulla kylläisyys saavutetaan nopeammin. Tämä johtaa sokerinhimon poistumiseen ja voit yksinkertaisesti paremmin. Näytämme sinulle kuinka sokerista pääsee eroon lopullisesti. Samaan aikaan olosi on tyytyväinen ja pidät syömästäsi ravinnosta.

6 kuukauden Muustovalmennuksessa sinulle rakennetaan oma treenisuunnitelma, jonka avulla muokkaat kehoasi joka viikko. Rakennat myös uutta lihasta sekä voimaa kehoosi.

"Mihin Muutosvalmennuksen teho perustuu?"

Muutosvalmennus perustuu tieteelliseen tutkimukseen ja käytännöstä saatuihin tuloksiin. Kaikki on tasapainotettu luomaan keholle balanssi, jonka avulla saavutetaan metabolinen hyvinvointi. Kun keho on balanssissa, se suostuu luovuttamaan ylimääräistä rasvakudosta paljon helpommin pois kuin kitumalla nälässä.

"Onko tämä räätälöity minulle?"

Valmennus eteenee vaiheittain, joka lisää nopeasti rasvanpolttoa ja pitää samalla ylimääräisen poissa. Valmennus perustuu testattuun ja todistettuun painonpudotusjärjestelmään, jonka loin henkilökohtaisesti. Olen laihduttanut tällä 10-50 kiloa riippuen henkilöistä ja tavoitteista. Valmennus räätälöidään jokaiselle.

ilmoittaudu mukaan ja kadota +20kg

Opit suunnitelman, jolla pudotat useita vaatekokoja ilman nälkää.

Opit tietämään mitä ruokia ihmiset pitävät ”terveellisenä”, mutta aiheuttavat VAHINKOA aineenvaihdunnallesi ja LISÄÄVÄT rasvaa kehossasi.

Opit totuuden ravinnosta, jota valmistajat EIVÄT halua sinun missään nimessä tietävän.

Hankkiudut eroon KAIKESTA mitä elintarvikeyritykset sanovat ”terveysruuaksi” ja alat syömään oikeaa ruokaa. Tämä muutos auttaa sinua polttamaan rasvaa, korjaa hormonisi, ehkäisee diabeteksen ja auttaa sinua nuortumaan vuosikymmeniä.

Opit liikkumaan nopeasti ja tehokkaasti arjen keskellä.

Kun ymmärrät kaikki edellämainitut, LAIHDUT PYSYVÄSTI. Tieto on valtaa!

Tämä on 6 KUUKAUDEN MUUTOSVALMENNUKSEN sisältö.

kyllä, olen valmis muuttumaan